Maat- en meetinstructiesLotte

Maat- en meetinstructies

Maten afnemen

Hoe moet ik meten?

Als u uw maat wilt meten kan u dit het best doen in uw ondergoed. Dit voorkomt dat de metingen groter uitvallen. Gebruik een meetlint in centimeters en trek het meetlint niet te strak om u heen. De maten hebben betrekking op standaardmaten.

Borst

Om de borstomtrek te meten plaats u het meetlint rond het breedste punt van uw borst.

Taille

Om de tailleomtrek te meten plaatst u het meetlint rond het smalste punt van uw taille. Dit punt ligt net boven de navel.

Heup

Om de heupomtrek te meten plaatst u het meetlint rond het breedste punt van uw heupen. Hierbij is het belangrijk dat u met de benen gesloten staat.

Lengte

De lengte kan genomen worden vanaf verschillende punten.

Om de lengte vanaf de schouder te meten, meet je vanaf het topje van de schouder.

Om de lengte vanaf de nek te meten plaatst je het meetlint net onder de nek, waar de stof van het kledingstuk start.

Om de lengte vanaf de oksel te meten, plaats je het meetlint net onder de oksel.

Hoe weet ik nu welke lengte ik moet nemen? Onder de maattabellen staat telkens nog wat extra uitleg over een bepaald kledingstuk. Hierbij staat ook vanaf welk punt de lengte genomen is.

Maattabellen

Bijna alle producten bij Beau Delicious hebben een persoonlijke maattabel. Dit wil zeggen dat de producten afzonderlijk opgemeten zijn en in een maattabel geplaatst zijn. De producten zijn door Beau Delicious persoonlijk opgemeten en gepast. Zo kan u door naar de maattabel te kijken makkelijker beslissen welke maat voor u het beste is. Onder de maattabel kan u ook nog extra informatie vinden over de pasvorm van het product. Indien u toch nog vragen heeft over de maat van een van onze producten kan u terecht bij: info@beaudelicious.be