Home PartyBartBoke

Home Party

Zin in een namiddag of avond vol retro en vintage fashion bij jouw thuis?  Dat kan!  Beau Delicious komt haar collectie bij jou voorstellen!

Wat maakt de Home Party zo bijzonder?

De bedoeling van een Home Party is om er samen met jou en de andere gasten een super-gezellige namiddag of avond van te maken.  We brengen een ruim aanbod uit onze collectie mee, die stuk voor stuk voorgesteld worden. Er is voor elk wat wils.  Je moet van ons geen pusherige toestanden verwachten: er is geen enkele aankoopverplichting!

De Home Party kan georganiseerd worden op de volgende dagen:

  • zaterdag: middag of avond
  • zondag: middag
  • feestdagen: middag

Gastvrouw

Wat zit er in voor de gastvrouw?  Wel, die krijgt steeds een korting gebaseerd op de totale aankopen van haar gasten, om iets uit de collectie te kiezen:

  • Tussen 0 EUR en 250 EUR: geen korting
  • Tussen 250 EUR en 750 EUR: 5% korting
  • Meer dan 750 EUR: 10% korting

Voor onze verplaatsing en tijd wordt er helemaal niets aangerekend.

Collectie

Er is niets zo leuk als samen shoppen en gezellig kletsen met vriendinnen, familie, buren, …  Wij brengen een ruim aanbod uit onze retro en vintage collectie mee en stellen deze voor aan jou en de andere gasten tijdens de Home Party.

Zijn er artikels die we absoluut moeten meebrengen?  Geen enkel probleem.  Het is perfect mogelijk om zelf je aanbod samen te stellen: laat ons weten welke kledingstukken, schoenen of accessoires we zeker moeten meebrengen en wij doen de rest.

Hoeveel gasten nodig je uit?

Wij vragen toch om de aanwezigheid van minstens 6 gasten.  Meer mag ook natuurlijk, maar een maximum hebben we niet. Een goed gevulde huiskamer is altijd leuk!  Samen met jou doen we er alles aan om er een geslaagde avond van te maken en het zou een beetje zonde zijn als er een aantal stoelen leeg blijven.

Betaling

Als je de gewenste artikels de avond zelf kan betalen, kan je ze onmiddellijk mee naar huis nemen. Betalen kan je met Bancontact / Visa-Mastercard of contant.  Artikels die we op de Home Party niet kunnen meegeven, worden de eerst volgende werkdag met Bpost naar de gastvrouw verstuurd: op onze kosten uiteraard!  Zo hebben alle diva’s hun vintage jurkje of schoenen binnen de week in hun bezit.

Home Party organiseren

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een Home Party?  Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier. Het is handig als je zelf al enkele datums voorstelt die voor jou passen, zo kunnen wij zien welke van de voorgestelde datums nog vrij zijn in onze agenda. Wij contacteren je dan nog om  een datum af te spreken en om verdere praktische afspraken te maken.

Verplaatsing

Een home party kan jammer genoeg enkel georganiseerd worden in een straal van 50 kilometer rond Grembergen (deelgemeente Dendermonde). De dames die verder wonen kunnen daarentegen zeker op onze opendeurdagen eens langskomen. Wel kunnen er uitzonderingen gemaakt worden voor grotere groepen. Voor meer info: info@beaudelicious.be

Contactformulier

Naam + voornaam (verplicht)

Email (verplicht)

Op welke datum had je graag een Home Party georganiseerd?

Heb je nog vragen of opmerkingen?