BetalenBartBoke

Veilig betalen via MultiSafepay

Online betalen bij Beau Delicious is betrouwbaar en veilig. Beau Delicious maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay. De oplossingen van MultiSafepay doen immers een beroep op krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa, MasterCard en Currence (iDEAL). Je financiële gegevens worden enkel uitgewisseld tussen MultiSafepay en Beau Delicious. Beide hebben geen toegang tot jouw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen. Online betalen via MultiSafepay biedt u vele betaalmethoden en is snel, eenvoudig en veilig!

Betalingsmogelijkheden

Bancontact / Mistercash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact/Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kunt je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Maestro

Maestro® is een onderdeel van Mastercard International. Dit merk ken je waarschijnlijk van de wereldwijd geaccepteerde creditcards. Het verschil tussen een pinpas met Maestro® logo en een creditcard met MasterCard® logo, is dat betaalde en opgenomen bedragen met je pinpas direct van je rekening worden afgeschreven. Bij een creditcard betaling vindt de afschrijving, renteloos, aan het einde van de maand plaats. Bij bepaalde creditcards kun je kiezen om je uitgaven gespreid over meerdere maanden terug te betalen.

Mastercard / Visa

Ook betalen met uw MasterCard en Visa creditcard gaat veilig en betrouwbaar via MultiSafepay. MultiSafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door MultiSafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

Sofortbanking

Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen – u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller. Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening. Uitgebreide uitleg en informatie over sofortbanking kunt u vinden op de website van sofortbanking.

iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING bank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.

Overschrijving

Je kan ook steeds betalen via overschrijving.  De betaalgegevens vind je terug in de e-mail die je ontvangt na je bestelling.  Hou er rekening mee dat deze betaalmethode iets langer duurt dan de betaling met een betaal- of kredietkaart.  Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, wordt je bestelling verwerkt en verzonden.  Betalingen via overschrijving dienen uiterlijk binnen de vijf werkdagen voldaan te zijn, anders zal je bestelling geannuleerd worden.